Urologi

Vi representerar bland andra följande företag inom urologi

PuraStat är en helt ny typ av hemostatikum utvecklat på Amerikanska MiT universitetet. PuraStat är en peptid som aktiveras vid förändring i pH värde och som då bildar en extracellulär matris som effektivt fungerar som flytande bandage. Transparent, helt syntetiskt och tillverkat helt utan animaliska derivat. Långtidsförvaras i kylskåp och kräver ej blandning eller förarbete innan applicering.

3D operationsutrustning – Viking Systems ger en integrerad lösning till digital kirurgi avseende information, visualisering och kontroll. Genom en högupplösande tredimensionell visualiseringsteknik fås en signifikant förbättring av kirurgins möjligheter och prestanda vid minimal invasiv kirurgi (MIS). Systemet består av ett endoskop med 3D kamera, digital bearbetning av den optiska informationen samt visualisering till högupplösande displaymoduler placerade i operatörens synfält. På så sätt har operatören full kontroll över ingreppet utan att ständigt behöva byta fokus. Genom extra displaymoduler används systemet med fördel till undervisning och demonstrationer.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!
Telefon: +46 8 756 71 10
Epost:  info@octopusmedical.se
Adress: Box 3035, 183 03 Täby

Om oss

Octopus Limedic arbetar med försäljning av högkvalitativ medicinteknisk utrustning till sjukhus i Sverige, Norge och Danmark.
Mer om oss.