Illustration på en hand
OPED logotyp

Pollex tumstöd

POLLEX tumstöd erbjuder en effektiv lösning för immobilisering av tumme vid ligamentskador, pre/post kirurgi, degenerativ irritation, rhizatros som inte har indikation för kirurgi.

Tumstödet är konstruerat av ett hållbart och bekvämt material för att säkerställa optimalt stöd och skydd. POLLEX är lämplig för användning på båda händerna, vilket eliminerar behovet av specifik handselektion.

En rigid skalförstärkning fsäkerställer begränsad rörelse av tummen. Dessutom erbjuder de fyra kardborrefästena hög anpassningsbarhet, och dess adaptiva design säkerställer en komfortabel passform oavsett tumsvullnad och individuell anatomisk variation.

Varför Pollex tumstöd?

Pollex Pro Tumstöd immobiliserar bas och sadellederna på tummen på ett optimalt sätt. En styv skalförstärkning mellan tummen och pekfingret håller tummen relativt orörlig. Fyra kardborrefästen gör att bygeln är mycket justerbar och den flexibla designen gör att den alltid passar bekvämt runt svullnad och tum-anatomi.

Det hudvänliga materialet ger hög komfort tack vare det behagligt mjuka materialet under skalet. Materialet andas och är tvättbart. Kan med fördel användas tillsammans med OPTIVO handledsstöd.

Kvinna med Pollex tumstöd

Fördelarna med Pollex:

  • Kan kombineras med OPTIVO handledsstöd
  • Tack vare de tre kardborrebanden på tummen kan Pollex Pro sättas på nästan smärtfritt
  • Det hudvänliga materialet är tvättbart och är bekvämt att bära
  • Med hjälp av fyra kardborrefästen kan du flexibelt justera tumskenan
  • Modern och snygg design

Storleksguide

StorlekHandens omkrets ovanför tumleden
Small/mediumUpp till 19.5 cm
LargeÖver 19.5 cm
Pollex tumstöd

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!
Telefon: +46 8 756 71 10
Epost:  info@octopusmedical.se
Adress: Box 3035, 183 03 Täby

Om oss

Octopus Limedic arbetar med försäljning av högkvalitativ medicinteknisk utrustning till sjukhus i Sverige, Norge och Danmark.
Mer om oss.